New Mexico
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

New Mexico

forum destinat RPG-ului.

AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

House of Death

In jos 
2 participanți
Mergi la pagina : 1, 2, 3, 4, 5, 6  Urmatorul
AutorMesaj
S.Leon

S.Leon

Data de înscriere : 18/04/2010

House of Death Empty
MesajSubiect: House of Death   House of Death Icon_minitimeDum Apr 18, 2010 9:42 pm

Abia ce ma mutasem in noua mea vila plina de lucruri scumpe si de lux ca eram deja plictisit.Sa stai singur in ditamai casa era anost insa si placut.M-am trantit pe canapeaua din sufragerie,dand drumul la televizor,butonand telecomanda in timp ce pufaiam un trabuc fin
Sus In jos
Ethan

Ethan

House of Death Empty
MesajSubiect: Re: House of Death   House of Death Icon_minitimeDum Apr 18, 2010 9:43 pm

Aveam grija de pitbullul lu Skizzo si il plimbam pe afara. Deodata a fugit din mana mea si s-a dus in curtea unei vile. Am intrat repede dupa el dar nu-l mai gaseam asa ca am batut la usa sa vad daca nu cumva potaia intrase in casa.
Sus In jos
S.Leon

S.Leon

House of Death Empty
MesajSubiect: Re: House of Death   House of Death Icon_minitimeDum Apr 18, 2010 9:45 pm

Auzind bataile in usa m-am dus sa o deschid,punandu-mi trabucul in scrumiera.Imbracat cu o camasa neagra si pantaloni negrii,stramti,aveam un aer de mort-viu.AM deschis usa privind de sus pe cel din fata mea
Sus In jos
Ethan

Ethan

House of Death Empty
MesajSubiect: Re: House of Death   House of Death Icon_minitimeDum Apr 18, 2010 9:46 pm

-N-ai vazut o potaie pe aici?il intreb pe baiatul ce a deschis usa in timp ce ma uitam prin prejur.
Sus In jos
S.Leon

S.Leon

House of Death Empty
MesajSubiect: Re: House of Death   House of Death Icon_minitimeDum Apr 18, 2010 9:48 pm

Ochi-mi verzui s-au inchis pentru o clipa din cauza soarelui orbitor
-N-am vazut asa ceva
Se auzi vocea mea groaznic de groasa si joasa
Sus In jos
Ethan

Ethan

House of Death Empty
MesajSubiect: Re: House of Death   House of Death Icon_minitimeDum Apr 18, 2010 9:49 pm

Am oftat.
-Bine!Rex!am tipat cat de tare am putut. Treci aici potaie!am tipat iar si am vazut cum cainele venea inspre mine.
Sus In jos
S.Leon

S.Leon

House of Death Empty
MesajSubiect: Re: House of Death   House of Death Icon_minitimeDum Apr 18, 2010 9:52 pm

AM strambat usor din nas iar cand sa inchid usa simt cum cainele m-a doborat la pamant incepand sa-mi linga fata alba
-Da-l jos de pe mine!
Tip eu la pustiu enervat la culme
Sus In jos
Ethan

Ethan

House of Death Empty
MesajSubiect: Re: House of Death   House of Death Icon_minitimeDum Apr 18, 2010 9:53 pm

Il trag pe caine de zgarda langa mine.
-In mortii matii!il injur pe caine. Las ca vezi tu cand ajungi acasa!Scuze pentru asta!Potaia asta nu sta locului!ii zic baiatului intinzandu-i mana ca sa il ajut sa se ridice.
Sus In jos
S.Leon

S.Leon

House of Death Empty
MesajSubiect: Re: House of Death   House of Death Icon_minitimeDum Apr 18, 2010 9:56 pm

Il priveam cu ochi de demon stergandu-mi chipul de balele javrei,dandu-i la o parte mana pustiului,ridicandu-ma singur.Abia ce ma schimbasem si eram deja murdar
-Ai noroc javra imputita ca nu am pistolul la mine...
Spun eu privindu-l pe pusti,intrand inautru,lasand usa deschisa ca poate vroia sa intre si el
Sus In jos
Ethan

Ethan

House of Death Empty
MesajSubiect: Re: House of Death   House of Death Icon_minitimeDum Apr 18, 2010 9:57 pm

Am vazut ca a lasat usa deschisa asa ca am intrat dupa el si mi-am scos pistolul.
-Ia daca vrei sa-l omori!ii zic dandu-i pistolul.
Sus In jos
S.Leon

S.Leon

House of Death Empty
MesajSubiect: Re: House of Death   House of Death Icon_minitimeDum Apr 18, 2010 9:59 pm

Mi-am dat jos camasa neagra lasandu-mi la vedere corpul bine facut,subtire insa plin de cicatrici de la gloante si cutite.Mi-am indreptat privirea spre pistol,apucandu-l,privindu-l atent
-Ce marca...
Am indreptat pistolul spre caine care o luase la fuga ca nebunul,impuscandu-l cu o mare precizie drept in cap
Sus In jos
Ethan

Ethan

House of Death Empty
MesajSubiect: Re: House of Death   House of Death Icon_minitimeDum Apr 18, 2010 10:01 pm

Am fluierat cand l-a nimerit potaia direct in cap.
-Va trebui sa-i iau altul!am oftat apoi mi-am luat pistolul si mi l-am bagat iar in spate la pantaloni.
Sus In jos
S.Leon

S.Leon

House of Death Empty
MesajSubiect: Re: House of Death   House of Death Icon_minitimeDum Apr 18, 2010 10:02 pm

Am chemat menajera sa vina sa faca curat si sa-mi aduca o alta camasa
-A cui a fost potaia?
Intreb in timp ce-i fac semn sa stea pe canapea
Sus In jos
Ethan

Ethan

House of Death Empty
MesajSubiect: Re: House of Death   House of Death Icon_minitimeDum Apr 18, 2010 10:03 pm

M-am asezat pe canapea.
-A unui prieten!i-am raspuns la intrebare. Auzisi de Skizzo?il intreb caci Skizzo era cunoscut de multi.
Sus In jos
S.Leon

S.Leon

House of Death Empty
MesajSubiect: Re: House of Death   House of Death Icon_minitimeDum Apr 18, 2010 10:06 pm

-Skizzo spui?
Il priveam ganditor,putin incuntat
-N-am auzit de el si nici nu ma intereseaza cine e.Vrei ceva de baut?
M:Poftim camasa senior
Am apucat camasa luand-o pe mine
-Serveste-l pe baiat cu ce vrea apoi fa curat pe holul de la intrare
Sus In jos
Ethan

Ethan

House of Death Empty
MesajSubiect: Re: House of Death   House of Death Icon_minitimeDum Apr 18, 2010 10:07 pm

-O sticla de tequila!i-am zis menajerei.Eu sunt Ethan!m-am prezentat.
Sus In jos
S.Leon

S.Leon

House of Death Empty
MesajSubiect: Re: House of Death   House of Death Icon_minitimeDum Apr 18, 2010 10:09 pm

M:Imediat senior
Si facu o scurta plecaciune plecand
-Ethan?
Intreb eu ranjind larg.Cunosteam numele asta,defapt chiar trebuia sa-l caut pe pusti pentru o afacere dintre mine si seful lui
-Eu sunt Kiru
Sus In jos
Ethan

Ethan

House of Death Empty
MesajSubiect: Re: House of Death   House of Death Icon_minitimeDum Apr 18, 2010 10:11 pm

-Incantat!ii zic baiatului. Da Ethan!De ce?
Sus In jos
S.Leon

S.Leon

House of Death Empty
MesajSubiect: Re: House of Death   House of Death Icon_minitimeDum Apr 18, 2010 10:13 pm

Mi-am inchis scurt ochii,menajera aducandu-i sticla si un pahar de cristal,punandu-le pe mas ain fata mea
-Poti sa pleci
M:Da senior
-Spune-mi pustiule,nu ti s-a cerut in ultima vreme un pachet mare de droguri?
Sus In jos
Ethan

Ethan

House of Death Empty
MesajSubiect: Re: House of Death   House of Death Icon_minitimeDum Apr 18, 2010 10:14 pm

M-am dus si mi-am luat sticla de tequila.
-Ba da!Tie trebuia sa ti-l aduc?
Sus In jos
S.Leon

S.Leon

House of Death Empty
MesajSubiect: Re: House of Death   House of Death Icon_minitimeDum Apr 18, 2010 10:15 pm

-Si le vreau cat mai curand.Am multe de facut si nu pot amana treaba
Spun aprinzandu-mi alt trabuc caci celalalt s-a dus
Sus In jos
Ethan

Ethan

House of Death Empty
MesajSubiect: Re: House of Death   House of Death Icon_minitimeDum Apr 18, 2010 10:17 pm

-Ti-l aduc diseara ca il am acasa dar nu stiam cum sa dau de tine!ii zic apoi incep sa beau.
Sus In jos
S.Leon

S.Leon

House of Death Empty
MesajSubiect: Re: House of Death   House of Death Icon_minitimeDum Apr 18, 2010 10:18 pm

-Uite ca acum ai dat.Iar cat despre plata cred ca asta e de ajuns
Spun si arat spre o valiza langa canapea,pufaind trabucul
Sus In jos
Ethan

Ethan

House of Death Empty
MesajSubiect: Re: House of Death   House of Death Icon_minitimeDum Apr 18, 2010 10:20 pm

M-am dus la valiza si am deschis-o apoi am inchis-o la loc si m-am asezat langa ea.
-E de ajuns!iau o gura mare din bautura.
Sus In jos
S.Leon

S.Leon

House of Death Empty
MesajSubiect: Re: House of Death   House of Death Icon_minitimeDum Apr 18, 2010 10:21 pm

Il priveam calm ramanand tacut.Ma intrebam oare ce se auzise de mine prin gasca lor
M:Senior,am terminat treaba.Mai doriti ceva
-Nu,poti pleca
Sus In jos
Continut sponsorizat

House of Death Empty
MesajSubiect: Re: House of Death   House of Death Icon_minitime

Sus In jos

House of Death
Sus 
Pagina 1 din 6Mergi la pagina : 1, 2, 3, 4, 5, 6  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
New Mexico :: New Mexico City :: Case-