New Mexico
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

New Mexico

forum destinat RPG-ului.

AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

O noapte de distractie.Vi si tu?

In jos 
3 participanți
Mergi la pagina : 1, 2, 3  Urmatorul
AutorMesaj
S.Leon

S.Leon

Data de înscriere : 18/04/2010

O noapte de distractie.Vi si tu? Empty
MesajSubiect: O noapte de distractie.Vi si tu?   O noapte de distractie.Vi si tu? Icon_minitimeDum Apr 18, 2010 10:27 pm

Stateam la masa special rezervata pentru mine si ai mei,cufundat in canapeaua confortabila,privind spre scena tacut si interesat,pufaind trabucul din mana
Sus In jos
Ethan

Ethan

MesajSubiect: Re: O noapte de distractie.Vi si tu?   O noapte de distractie.Vi si tu? Icon_minitimeDum Apr 18, 2010 10:30 pm

Am intrat cu cativa din gasca in bar pentru a vedea daca e ceva de capul lui plus ca trebuia sa cautam niste fete.Ne-am dus la masa rezervata pentru noi si ne-am comandat niste whiskey si tequila.
Sus In jos
S.Leon

S.Leon

MesajSubiect: Re: O noapte de distractie.Vi si tu?   O noapte de distractie.Vi si tu? Icon_minitimeDum Apr 18, 2010 10:32 pm

C:Sefule,au venit...
Mi-am indreptat privirea spre cei ce au intrat privind inapoi pe scena ranjind slab
Sus In jos
Ethan

Ethan

MesajSubiect: Re: O noapte de distractie.Vi si tu?   O noapte de distractie.Vi si tu? Icon_minitimeDum Apr 18, 2010 10:33 pm

S:Deci ne trebuie 5 fete asa ca Killer tu trebe sa le alegi!imi zice Skizzo.
-Da bine!imi dau ochii peste cap si ma scufund in canapea uitandu-ma la fete.
Sus In jos
S.Leon

S.Leon

MesajSubiect: Re: O noapte de distractie.Vi si tu?   O noapte de distractie.Vi si tu? Icon_minitimeDum Apr 18, 2010 10:36 pm

I-am facut semn lui Castro sa se duca sa vorbeasca cu Skizzo.Acesta s-a ridicat spunand pe masa lor un pachet greu,avand ceva de calitate inalta
C:De la senior Kiru
Si apoi se intoarse la mine
Sus In jos
Ethan

Ethan

MesajSubiect: Re: O noapte de distractie.Vi si tu?   O noapte de distractie.Vi si tu? Icon_minitimeDum Apr 18, 2010 10:39 pm

Skizzo ia pachetul si dupa ce gusta putin se uita la Kiru si ii face cu mana in semn de multumesc apoi imi da mie pachetul.
S:Ai grija de el!
-Ba da eu is menajera ta sau ce? I-ati dracului drogul ca am treaba!ii zic dandu-i pachetul.
S:Daca-ti fut una...
-Numai incearca!ma rastesc la el dupa care imi intorc privirea spre fete.
Sus In jos
S.Leon

S.Leon

MesajSubiect: Re: O noapte de distractie.Vi si tu?   O noapte de distractie.Vi si tu? Icon_minitimeDum Apr 18, 2010 10:41 pm

C:Senior capo,daca imi permite-ti s aintreb,pentru ce a fost asta
-Sa spunem doar ca am avut o...datorie mica.Acum taci si adu-mi pe cineva
Sus In jos
Ethan

Ethan

MesajSubiect: Re: O noapte de distractie.Vi si tu?   O noapte de distractie.Vi si tu? Icon_minitimeDum Apr 18, 2010 10:43 pm

S:Ba plodule ai grija cum imi vorbesti clar?
-Hai taci dracului si uitate dupa curve pentru tine!ii zic indiferent dupa care isi muta si el privirea spre fete lasandu-ma in pace caci stia ca n-are ce sa-mi faca.
Sus In jos
S.Leon

S.Leon

MesajSubiect: Re: O noapte de distractie.Vi si tu?   O noapte de distractie.Vi si tu? Icon_minitimeDum Apr 18, 2010 10:45 pm

Dupa ce am privit toate fetele pe care Castro mi le-a adus,ma plictisisem deja.Nu erau ca cele de acasa asa ca n-am aveam de gand sa ma murdaresc cu ele
-Vreau ceva mai particolare(deosebit)
Sus In jos
Ethan

Ethan

MesajSubiect: Re: O noapte de distractie.Vi si tu?   O noapte de distractie.Vi si tu? Icon_minitimeDum Apr 18, 2010 10:47 pm

-Blonda aia e buna!ii zic lu Skizzo aratand spre o fata.
S: Tot la fel ti-o ramas ochiul! O luam!
Mi-am dat ochii peste cap.
-De parca iti apartine!am zis fiindu-mi mila de fata dar Skizzo s-a prefacut ca nu ma auzit.
Sus In jos
S.Leon

S.Leon

MesajSubiect: Re: O noapte de distractie.Vi si tu?   O noapte de distractie.Vi si tu? Icon_minitimeDum Apr 18, 2010 10:48 pm

M-am ridicat de pe canapea indreptandu-ma spre baie,trecand pe langa masa pustiului,privindu-l o clipa cu ocgii aceia de leu parsiv,vazandu-mi de drum,tinandu-mi mainile in buzunarele pantalonilor
Sus In jos
Mike.
Admin
Mike.

Data de înscriere : 17/04/2010

MesajSubiect: Re: O noapte de distractie.Vi si tu?   O noapte de distractie.Vi si tu? Icon_minitimeDum Apr 18, 2010 10:49 pm

Deschise uşa barului intrând nepăsător cu mâinile în buzunar uitându-se după fata sa Natalie.
-Undei roşcata? întrebă pe un tip.
T: -Nu ştiu şefu' nu a venit toată ziua!
-La dracu! Acum trebuie să mă mulţumesc cu alte târfe. se aşeză la o masă comandând o tequila.
Sus In jos
http://newmexico.omgforum.net
Ethan

Ethan

MesajSubiect: Re: O noapte de distractie.Vi si tu?   O noapte de distractie.Vi si tu? Icon_minitimeDum Apr 18, 2010 10:51 pm

S:Hai mai vezi pe care s-o iau!
-Da uita-te singur ca nu-s sclavu tau clar?Si sa stii ca nu-ti apartin.
S:Ia vezi cum vorbesti!
-Hai taci!
S:Ba nu-mi zici mie sa tac clar?
-Hai pa!
S:Vorbeste frumos plodule!
-Plod esti tu!tip la el dupa care ma ridic si ma duc la baie plin de nervi.
Sus In jos
S.Leon

S.Leon

MesajSubiect: Re: O noapte de distractie.Vi si tu?   O noapte de distractie.Vi si tu? Icon_minitimeDum Apr 18, 2010 10:53 pm

Stateam rezemat de o chiuveta,cu o mana in buzunar,fumand putina iarba de la mine de-acasa,perfecta cand eram plecat
Sus In jos
Mike.
Admin
Mike.

MesajSubiect: Re: O noapte de distractie.Vi si tu?   O noapte de distractie.Vi si tu? Icon_minitimeDum Apr 18, 2010 10:53 pm

Privi spre Skizzo şi tipul care îi dădu' cu o zi înainte nişte droguri.
-Skizzo ia vino.
S: -Da băi.
-Bă unde e Natalie roşcata?
S: -Nuştiu Mike.La dracu. râse
-Bă eu vorbesc serios.
S: -Nu ştiu.
-Bine poţi să pleci la treaba ta!
Sus In jos
Ethan

Ethan

MesajSubiect: Re: O noapte de distractie.Vi si tu?   O noapte de distractie.Vi si tu? Icon_minitimeDum Apr 18, 2010 10:54 pm

Am trantit usa de la baie dupa care m-am lipit de un perete si am inceput sa fumez tragand ca nebunu din tigare.
Sus In jos
S.Leon

S.Leon

MesajSubiect: Re: O noapte de distractie.Vi si tu?   O noapte de distractie.Vi si tu? Icon_minitimeDum Apr 18, 2010 10:55 pm

-O noapte grea pustiule?
Se auzi vocea mea in timp ce-l priveam cu coada ochiului
Sus In jos
Mike.
Admin
Mike.

MesajSubiect: Re: O noapte de distractie.Vi si tu?   O noapte de distractie.Vi si tu? Icon_minitimeDum Apr 18, 2010 10:56 pm

Luă o gură din sticla plină cu alcool privind spre tipele ce dansau la bară , rânji uşor pervers căutând cu privirea una mai frumoasă.Îşi aprinse o ţigare normală trăgând uşor fumul din ea.
Sus In jos
Ethan

Ethan

MesajSubiect: Re: O noapte de distractie.Vi si tu?   O noapte de distractie.Vi si tu? Icon_minitimeDum Apr 18, 2010 10:57 pm

-Te doare?il intreb indiferent continuand sa fumez.
Sus In jos
S.Leon

S.Leon

MesajSubiect: Re: O noapte de distractie.Vi si tu?   O noapte de distractie.Vi si tu? Icon_minitimeDum Apr 18, 2010 11:00 pm

-''Te doare?''.Ce atitudine mai e si asta?
Intreb ranjind larg,facandu-mi placere sa-l cicalesc
Sus In jos
Ethan

Ethan

MesajSubiect: Re: O noapte de distractie.Vi si tu?   O noapte de distractie.Vi si tu? Icon_minitimeDum Apr 18, 2010 11:01 pm

-Nu te intereseaza pe tine!ii zic apoi iar continui sa fumez observand ca tigarea era pe duca.
Sus In jos
Mike.
Admin
Mike.

MesajSubiect: Re: O noapte de distractie.Vi si tu?   O noapte de distractie.Vi si tu? Icon_minitimeDum Apr 18, 2010 11:02 pm

Se ridică leneş de pe scaun cu mâinile în buzunar mergând spre toaletă având o presimţire.Se rezemă uşor de tocul uşii privindu-l pe Ethan.
Sus In jos
S.Leon

S.Leon

MesajSubiect: Re: O noapte de distractie.Vi si tu?   O noapte de distractie.Vi si tu? Icon_minitimeDum Apr 18, 2010 11:03 pm

-Si daca ma intereseaza ce ai sa faci?
Intreb chicotind malefic,vazand o fata cunoscuta,privind-o de sus,ranjind larg
Sus In jos
Ethan

Ethan

MesajSubiect: Re: O noapte de distractie.Vi si tu?   O noapte de distractie.Vi si tu? Icon_minitimeDum Apr 18, 2010 11:05 pm

-De parca ti-as raspunde la vreo intrebare!ii zic apoi imi sting tigarea de un perete si imi intorc privirea spre usa vazandu-l pe tipul de pe balcon apoi imi aprind alta tigare.
Sus In jos
Mike.
Admin
Mike.

MesajSubiect: Re: O noapte de distractie.Vi si tu?   O noapte de distractie.Vi si tu? Icon_minitimeDum Apr 18, 2010 11:05 pm

Pufăi puţin ţigarea , scrumă şi aruncă ţigarea pe jumătate jos. Apoi lăsă uşa să se trântească şi se apropie.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: O noapte de distractie.Vi si tu?   O noapte de distractie.Vi si tu? Icon_minitime

Sus In jos

O noapte de distractie.Vi si tu?
Sus 
Pagina 1 din 3Mergi la pagina : 1, 2, 3  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
New Mexico :: Suburbia :: Baruri de striptease-
Mergi direct la: