| La Mc bă! | |
|
|
|
Autor | Mesaj |
---|
RayRay
Mesaje : 1708 Data de înscriere : 18/04/2010 Varsta : 32 Localizare : Undeva prin Yakuza
| Subiect: Re: La Mc bă! Joi Apr 22, 2010 8:21 pm | |
| Vreau sa spun ceva, dar imi suna mobilul. Vad ca este Boo, ii raspund si ii dau pe speaker. - Ce s-a intamplat Boo? Il intreb, conducand cu o mana. B: Ce dracu ai facut sa vina Yamanaha pana in New Mexico dupa tine? Ma intreba tipul, de ma facu sa zambesc. - Am rezolvat-o pe Tigroaica Yakuzei, spun cu un zambet pe buze. B: Aha, de aceea Skizzo are de gand sa va impuste pe amandoi. Amice trage pe dreapta te rog, ca astfel iese urat, imi spuse Boo si in glas se simtea incordarea. Il privesc pe Ethan dupa un sfat. | |
|
| |
Ethan
| Subiect: Re: La Mc bă! Joi Apr 22, 2010 8:23 pm | |
| Am ridicat din umeri. -Cum vrei!Oricum nu-mi pasa!casc. Stiam de la inceput sa nu era Skizzo ca daca ar fi fost el ma impusca de mult | |
|
| |
Maya
| Subiect: Re: La Mc bă! Joi Apr 22, 2010 8:23 pm | |
| AM ramas uimita simtind un gol in stomac...in minte imi suneau cuvintele baiatului,,sa va impuste pe amandoi". | |
|
| |
RayRay
Mesaje : 1708 Data de înscriere : 18/04/2010 Varsta : 32 Localizare : Undeva prin Yakuza
| Subiect: Re: La Mc bă! Joi Apr 22, 2010 8:26 pm | |
| - Boo, oprim, dar avem pe cineva cu noi, care nu ii implicat in aceasta poveste. Poate sa plece linistita? Il intreb tragand pe dreapta. B: Daca Yamanaha este de acord, atunci poate sa plece, imi spuse si inchid telefonul. Scot din torpedou un pistol si un stilet. Pistolul mi-l ascund la spate si stiletul in scot din teaca. - Hai sa terminam cu asta, spun si deschid usa. | |
|
| |
Ethan
| Subiect: Re: La Mc bă! Joi Apr 22, 2010 8:28 pm | |
| Am ridicat din umeri si am iesit din masina stiind ca ma asteapta. Stiam ca boss Yamaha inca era suparat pe mine de cand cu ficasa si acum sigur vroia sa ma omoare | |
|
| |
RayRay
| Subiect: Re: La Mc bă! Joi Apr 22, 2010 8:32 pm | |
| Langa masina mea se oprira doua masini negre si din una cobori Boo, care alerga la mine si ma lua in brate. B: Anki, ce dorm mi-a fost de tine, perversule, imi spuse acesta dupa ce ne-am dat drumul din imbratisare. - Boo, tampitule, ti-ai lasat comana, spun eu uitandu-ma la cat de mare avea parul, acum ii ajungea pana la omoplati. El este Ethan, cred ca il cunosti deja si fata aceea este Maya. Boo zambi la amandoi, apoi se indeparta de mine. Din cealalta masina cobori boss Yamanaha la patru ace si Skizzo, care era foarte nervos. | |
|
| |
Ethan
| Subiect: Re: La Mc bă! Joi Apr 22, 2010 8:34 pm | |
| Ma uitam indiferent la Skizzo. El se uita la mine cu o privire ce ar fi putut omora pe oricine ce nu era obisnuit cu ea dar de data asta era altfel, avea mai multa ura pentru mine ca niciodata. | |
|
| |
RayRay
| Subiect: Re: La Mc bă! Joi Apr 22, 2010 8:41 pm | |
| - Boss Yamanaha, spun eu in japoneza, precandu-mi usor capul in semn de respect. Y: RayRay, fiule, am auzit ca ai eliminat-o pe Vox, tu impreuna cu tanarul de langa tine care este Ethan daca nu ma insel, spuse Yamanaha in japoneza, privindu-l pe blond. - Da stapane. Stiam ca Vox trebuia eliminata, fiindca stia prea multe despre afacerile Yakuzei, spun eu, privind intr-o parte, iar inima mea, batea destul de tare. | |
|
| |
Ethan
| Subiect: Re: La Mc bă! Joi Apr 22, 2010 8:46 pm | |
| Nu eram atent la ce vorbeau cei 2 ci il priveam pe Skizzo cum se abtinea sa nu ma stranga de gat sau sa ma impuste. Desi eram ingrozit de privirea sa nu aratam asta ci eram foarte calm | |
|
| |
RayRay
| Subiect: Re: La Mc bă! Joi Apr 22, 2010 8:51 pm | |
| Y: Stiu ca trebuia eliminata, dar Skizzo a spus ca ati ucis-o, fiindca stiati ca ii purta copilul in pantece, imi spuse boss-ul. - Nu stiam stapane. Mai inainte am aflat si eu. Vox a incercat sa ma termine la o cursa si cand a fugit, era sa ma lase infirm de piciorul stang, ii raspund lui. Y: Skizzo, sa sti ca eu imi iau mana de pe tine si pentru ca m-ai mintit cu nerusinare, vei fi pedepsit, spuse Yamanaha, incat sa inteleaga si Ethan. Am inghitit in sec, parandu-mi rau pentru saracul idiot. | |
|
| |
Ethan
| Subiect: Re: La Mc bă! Joi Apr 22, 2010 8:53 pm | |
| Nu vroiam sa-l las pe Skizzo sa fie pedepsit stiind cat de dur paote fi Yamaha. -Nu-i adevarat!am zis in cele din urma uitandu-ma in ochii lui Yamaha. Eu am omorat-o pentru ca in pantecele ei era copilu lu Skizzo!spun serios asteptand sa vad ce zice Yamaha | |
|
| |
RayRay
| Subiect: Re: La Mc bă! Joi Apr 22, 2010 9:00 pm | |
| Maresc ochii de uimire si il privesc pe Ethan socat. Nu-mi venea sa cred ca incerca sa il scoata pe Skizzo din incurcatura. Vad cum Yamanaha vrea sa spuna ceva. - Nu-i adevarat! Tip eu si fac un pas in fata. Eu trebuie sa fiu cel pedepsit aici! Eu l-am convis pe Ethan sa ma ajute sa o elimin pe Vox! Eu sunt cel care am intrat sub masina ei si i-am taiat franele si eu sunt care am busit-o primul! Spun plin de hotarare si il privesc pentru prima data pe seful meu in ochi. | |
|
| |
Ethan
| Subiect: Re: La Mc bă! Joi Apr 22, 2010 9:03 pm | |
| -taci ba!tip la Ray.E vina mea!zic din nou.Stiam ca e insarcinata asa ca nu trebuia sa accept sa o busim! | |
|
| |
RayRay
| Subiect: Re: La Mc bă! Joi Apr 22, 2010 9:09 pm | |
| Imi venea sa ii trag un pumn in stomac, ca sa taca din gura. Ridic mana, dar pumnul imi fusese oprit de stapanul meu. - De ajuns. Ma doare capul de la prostia asta cu Vox. Ati facut foarte bine ca ati ucis-o si Skizzo, copilul din pantecul ei, nu era al tau ci a altui mafiot local. Ea te-a jucat pe degete si in plus ce se naste din catea, tot catea este, spuse Yamanaha calm si serios. | |
|
| |
Ethan
| Subiect: Re: La Mc bă! Joi Apr 22, 2010 9:11 pm | |
| S:Stiam de la inceput ca nu-i al meu.spune el pe un ton calm. Dar vroiam s-o ajut sa-l creasca!spune uitandu-se la Yamaha. -Au fost impreuna inainte ca ea sa devina curva.am adaugat incet uitandu-ma la Yamaha | |
|
| |
RayRay
| Subiect: Re: La Mc bă! Joi Apr 22, 2010 9:15 pm | |
| Yamanaha incepu sa rada si dupa aceea a negat din cap. Y: Vox a facut parte din Yakuza de mult, chiar daca a primit tatuajul dupa ce ai fost tu, Skizzo cu ea. Am o intrebare pentru tine, dragul meu Skizzo. Cine crezi ca a fost primul din viata ei? Si cine era baietelul din poza, care o purta tot timpul la ea? Il intreba seful si eu eram curios de asemenea. | |
|
| |
Ethan
| Subiect: Re: La Mc bă! Joi Apr 22, 2010 9:17 pm | |
| Skizzo ridica din umeri. S:Nu stiu. Tu?il intreaba pe boss | |
|
| |
RayRay
| Subiect: Re: La Mc bă! Joi Apr 22, 2010 9:21 pm | |
| Y: Primul care a fost din viata ei, am fost eu si acel baietel este fiul ei, spuse Yamanaha lasandu-ma mut - deci Vox chair are un fiu pana la urma - si il aud cum continua. Fiul ei este RayRay, spune deodata si eu casca ochii de uimire. Nu este adevarat! Vox nu este mama mea! Imi tip in gand si incep sa tremur involuntar. | |
|
| |
Ethan
| Subiect: Re: La Mc bă! Joi Apr 22, 2010 9:44 pm | |
| Si eu si Skizzo am ramas masca cand am auzit dar dupa am realizat ca eu o omorasem pe mama lui. Mi-am intors privirea spre el gandindu-ma ca acum e extrem de furios si sigur va vrea sa ma omoare. | |
|
| |
RayRay
| Subiect: Re: La Mc bă! Joi Apr 22, 2010 9:58 pm | |
| - Atunci cine e tatal meu? Il intreb pe Yamanaha, inchizand ochii, incercand sa raman calm, chiar daca eram total speriat pe interior. Y: Il ai in fata ta. Skizzo, RayRay este fiul tau, spuse Yamanaha, socandu-ma si mai mult. | |
|
| |
Ethan
| Subiect: Re: La Mc bă! Joi Apr 22, 2010 10:06 pm | |
| Am ramas iar masca si Skizzo si nu mai stia ce sa spuna. Vroia sa faca ceva dar nu stia ce. Mai inainte vroia sa-l omoare si acum afla ca e fiul sau.Statea si se uita ca prostul la el. Eu ma uitam cand la unul cand la celalalt. | |
|
| |
RayRay
| Subiect: Re: La Mc bă! Joi Apr 22, 2010 10:12 pm | |
| - Nu-mi pasa, spun serios si rece. Nu am mama, nu am tata! M-au vandut Yakuzei cand aveam 2 ani. Acesta este trecutul meu, spun pe un ton rece si sadic. Tu, Skizzo, sper ca nu ai pretentia sa iti spun tata, ca nici nu am sa-ti spun. Altceva ce trebuie sa mai stiu? Imi intreb seful, indiferent. | |
|
| |
Ethan
| Subiect: Re: La Mc bă! Joi Apr 22, 2010 10:14 pm | |
| Cand am auzit ce a spus m-am enervat. Eu as fi sarit in sus de bucurie daca parintii m-ar fi vrut inapoi. Ma uitam la el si n-am putut rezista sa-i nu-i trag un pumn in fata. Stiam ca Skizzo putea sa fie un tata extraordinar, chiar daca era cateodata asa de nervos, mereu avuse grija de mine ca de propriul sau copil. Nu puteam sa-l las pe Ray sa renunte asa usor la el | |
|
| |
RayRay
| Subiect: Re: La Mc bă! Joi Apr 22, 2010 10:16 pm | |
| Pumnul de la Ethan ma lua prin suprindere si ma facu sa fac cativa pasi in spate. - Ce dracu te-a apucat? Il intreb nervos, stergandu-mi sangele de la nas, cu maneca de la bluza. | |
|
| |
Ethan
| Subiect: Re: La Mc bă! Joi Apr 22, 2010 10:18 pm | |
| -Esti prost sau ce?il intreb furios. Daca as fi in locul tau as accepta oricand ca Skizzo sa-mi fie tata!tip la el. Nu e asa cum pare!Inteleg ca nu-l vei accepta dar de ce naiba nu incerci macar? | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: La Mc bă! | |
| |
|
| |
| La Mc bă! | |
|