New Mexico
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

New Mexico

forum destinat RPG-ului.

AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

La Mc bă!

In jos 
3 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 27 ... 37  Urmatorul
AutorMesaj
RayRay

RayRay

Data de înscriere : 18/04/2010
Varsta : 32
Localizare : Undeva prin Yakuza

La Mc bă! - Pagina 18 Empty
MesajSubiect: Re: La Mc bă!   La Mc bă! - Pagina 18 Icon_minitimeMar Apr 27, 2010 2:25 am

B: Impuscat de doua ori in piept, aproape de inima, doua lovituri in cap si l-am gasit intr-o balta de sange. E in coma de gradul 4 si este foarte posibil sa intre in Moarte cerebrala si atunci el..., se intrerupse, plecandu-si privirea, pentru a nu se vedea ca plange.
Sus In jos
http://perfectenemy.forumgratuit.ro/forum.htm
Ethan

Ethan

MesajSubiect: Re: La Mc bă!   La Mc bă! - Pagina 18 Icon_minitimeMar Apr 27, 2010 2:26 am

Cand vorbea cateva lacrimi imi cadeau stiind ca e vina mea.
-Ce prost poate fi!spun incet stergandu-mi lacrimile. Doar i-am zis sa nu vina!
Sus In jos
RayRay

RayRay

MesajSubiect: Re: La Mc bă!   La Mc bă! - Pagina 18 Icon_minitimeMar Apr 27, 2010 11:54 am

B: Tizul meu este incapatanat ca un catar. Nu scapi niciodata de el si care este relatia dintre voi doi? La restaurantul ala v-am vazut foarte apropriati. El nu ar fi venit cu atata indarjire daca nu ai fi special pentru el, il intreba Boo, venind langa mine si imi privi chipul pamantiu.
Sus In jos
Ethan

Ethan

MesajSubiect: Re: La Mc bă!   La Mc bă! - Pagina 18 Icon_minitimeMar Apr 27, 2010 10:49 pm

Am ridicat din umeri.
-Cica s-a indragostit de mine!spun incet.
Sus In jos
RayRay

RayRay

MesajSubiect: Re: La Mc bă!   La Mc bă! - Pagina 18 Icon_minitimeMar Apr 27, 2010 10:53 pm

B: De asta se explica ca te-a urmarit pana aici cu atata indarjire. Imi pare foarte rau pentru piticot, spuse el, vechea prorecla, care mi-o spunea cand eram mici. Sti ca el niciodata nu a fost indragostit si toata chestia asta este noua pentru el? Il intreba Boo, privindu-l in ochi pe Ethan.
Sus In jos
Ethan

Ethan

MesajSubiect: Re: La Mc bă!   La Mc bă! - Pagina 18 Icon_minitimeMar Apr 27, 2010 10:55 pm

Oftez si-mi intorc capul ca sa nu ma mai priveasca in ochi.
-Stiu asta dar nu a ales persoana potrivita de care sa se indragosteasca!
Sus In jos
RayRay

RayRay

MesajSubiect: Re: La Mc bă!   La Mc bă! - Pagina 18 Icon_minitimeMar Apr 27, 2010 11:00 pm

B: Stiu asta, dar el se v-a pune in modului Emo si nu eu. Sunt curios din nastere. De ce ti-e frica sa te indragostesti din nou? Il intreba, minjand ochii amenintator, asemenea unei pisici.
Sus In jos
Ethan

Ethan

MesajSubiect: Re: La Mc bă!   La Mc bă! - Pagina 18 Icon_minitimeMar Apr 27, 2010 11:01 pm

-Ca mi-e frica!Chiar conteaza motivul?il intreb rece.
Sus In jos
RayRay

RayRay

MesajSubiect: Re: La Mc bă!   La Mc bă! - Pagina 18 Icon_minitimeMar Apr 27, 2010 11:07 pm

B: Da, foarte mult. Eu sunt singurul care poate sa il influienteze pe RayRay cum vrea. Vreau sa stiu cum sa il fac sa te uite, ca pun pariu pe viata lui ca nu ai sa te intorci in New Mexico, nici in sicriu, spuse Boo, pe un ton rece si poruncitor.
Sus In jos
Ethan

Ethan

MesajSubiect: Re: La Mc bă!   La Mc bă! - Pagina 18 Icon_minitimeMar Apr 27, 2010 11:08 pm

Stau putin pe ganduri.
-Pentru ca omor pe orice iubesc. E un obicei de al meu!am zambit mintindu-l. Cand se trezeste sa-l faci sa ma uite clar?il intreb serios privindu-l in ochi
Sus In jos
RayRay

RayRay

MesajSubiect: Re: La Mc bă!   La Mc bă! - Pagina 18 Icon_minitimeMar Apr 27, 2010 11:15 pm

Boo se prinse ca il minti si se duse la el. Il apuca de gat si il izbi in perete.
B: Vreau adevarul Ethan! Nu uita, datorita lui, tu esti in viata! Datorita lui, tu ai putut sa il omori pe Andrew! Daca tu nu ma ajuti prin a-mi spune adevarut, eu il pot dezlantui pe RayRay, incat sa ucida intreaga gasca in fata ta si ce a mai ramas din familia ta! Tu alegi! E randul tau sa muti! Ii spuse pe un ton apasat si printre dinti, privindu-l ucigator in ochi.
Sus In jos
Ethan

Ethan

MesajSubiect: Re: La Mc bă!   La Mc bă! - Pagina 18 Icon_minitimeMar Apr 27, 2010 11:19 pm

-Ai uitat ca n-am familie?Crezi ca-mi pasa de cei din gasca?Te inseli amarnic!O data in viata mea am tinut la cineva atat de mult incat puteam muri pentru el si a murit!Dar ar trebui sa stii ca doar toti stiu ca dupa Aiden n-am mai iubit!Gandeste-te si poate vei gasi singur raspunsul!ii spun rece privindu-l calm in ochi.
Sus In jos
RayRay

RayRay

MesajSubiect: Re: La Mc bă!   La Mc bă! - Pagina 18 Icon_minitimeMar Apr 27, 2010 11:24 pm

B: Aaa, da? Numai ai familie? Dar ce s-ar intampla daca sora ta cea mica ar ajunge o curva? Curva mea! Ce ai face? Faza cu Aiden, e cea mai veche din carte! Iti este frica sa iubesti, fiindca nu sti cum sa iubesti! Hai recunoaste si iti v-a fi mai usor, ii sopti in ureche pe un ton sadic si razbunator.
Sus In jos
Ethan

Ethan

MesajSubiect: Re: La Mc bă!   La Mc bă! - Pagina 18 Icon_minitimeMar Apr 27, 2010 11:26 pm

Cand aud de sormea ma infurii si-l dezlipesc de pe mine impingandu-l cu picioarele intr-un dulap. Ma reped la el si-l apuc de gat.
-Daca da dracu si te atingi de ea jur pe ce am mai sfant ca te omor chiar daca imi pun toata Yakuza pe cap!ii zic privindu-l furios in ochi.
Sus In jos
RayRay

RayRay

MesajSubiect: Re: La Mc bă!   La Mc bă! - Pagina 18 Icon_minitimeMar Apr 27, 2010 11:30 pm

B: Calmeaza-te pustiule, ii spuse Boo, razand. Vezi ca iti pasa de ceva. Uite cum sta treaba ca sa sti si tu. Cum tu esti in stare sa iti pui toata Yakuza in cap si cand zic toata, chiar e toata pentru surioara ta, asa sunt eu in stare sa imi aprind toata mafia neworcheza pentru piticot. Deci, fi baietel bun si spune-mi de ce ti-e frica sa iubesti din nou si numai ma lua cu Aiden, ca la mine nu tine cum tine la alti, ii spuse amuzat de privirea lui.
Sus In jos
Ethan

Ethan

MesajSubiect: Re: La Mc bă!   La Mc bă! - Pagina 18 Icon_minitimeMar Apr 27, 2010 11:31 pm

-Daca iti pasa asa de mult de el de ce nu-l faci sa se indragosteasca de tine?il intreb calmandu-ma. Ca nu prea cred ca nu simti nimic pentru el!
Sus In jos
RayRay

RayRay

MesajSubiect: Re: La Mc bă!   La Mc bă! - Pagina 18 Icon_minitimeMar Apr 27, 2010 11:35 pm

B: Fiindca nu ii este permis la nici unul dintre noi doi sa avem o relatie stabila si puternica, decat avem acum. Crezi ca eu nu il iubesc si sufar sa stiu ca nu poate sa ma iubeasca cum ar vrea el? Cum as vrea eu? Tu habar n-ai cum iti este amintit zi de zi cine iti este tatal si ce pozitie o sa ocupi intr-o zi, ii spuse, apropindu-se pe fereastra, lasandu-si lacrimile sa curga.
Sus In jos
Ethan

Ethan

MesajSubiect: Re: La Mc bă!   La Mc bă! - Pagina 18 Icon_minitimeMar Apr 27, 2010 11:37 pm

-Ai putea gasi o solutie sa fi-ti impreuna!Yamanaha nu e chiar asa de insensibil precum pare! Deci ati putea fi impreuna!Iti mai trebuie doar sa-l convingi pe Ray sa te iubeasca asa cum il iubesti tu!
Sus In jos
RayRay

RayRay

MesajSubiect: Re: La Mc bă!   La Mc bă! - Pagina 18 Icon_minitimeMar Apr 27, 2010 11:41 pm

Boo incepu sa rada in bajocora de spuse lui, apoi nega din cap.
B: Eu sunt fiul capatenei care conduce toate clanurile din Yakuza. Imi este interzis sa am astfel de relatie, daca parinti mei nu sunt de acord cu ea. Nici nu le-am spus ca sunt bi. Acest lucru i-ar face mamei mele destul rau, ii explic lui Ethan, punandu-ma cu fundu-l pe pat langa RayRay.
Sus In jos
Ethan

Ethan

MesajSubiect: Re: La Mc bă!   La Mc bă! - Pagina 18 Icon_minitimeMar Apr 27, 2010 11:43 pm

-Asta e cam naspa!zambesc. Si daca va intalniti pe ascuns?il intreb zambind incercand sa-l fac sa accepte sa ma scoata pe mine din capul lu Ray.
Sus In jos
RayRay

RayRay

MesajSubiect: Re: La Mc bă!   La Mc bă! - Pagina 18 Icon_minitimeMar Apr 27, 2010 11:47 pm

B: Ar fi o solutie ce s-ar termina tragic pentru amandoi. Eu l-am convins sa il trimita pe Ray departe de Yakuza, fiindca e considerat un paria. De ce? Masa ii Vox si tasu ii Skizzo si nu-ti mai explic ca te-ai incurca rau de tot. Apropo sti ca RayRay e bolnav de o boala destul periculoasa pentru cei din jurul sau? Il intreba, in timp ce imi privea chipul.
Sus In jos
Ethan

Ethan

MesajSubiect: Re: La Mc bă!   La Mc bă! - Pagina 18 Icon_minitimeMar Apr 27, 2010 11:49 pm

-Ce?Sadism cronic?il intreb sarcastic.
Sus In jos
RayRay

RayRay

MesajSubiect: Re: La Mc bă!   La Mc bă! - Pagina 18 Icon_minitimeMar Apr 27, 2010 11:55 pm

B: As vrea eu, dar nu-i asta. Lesina dupa ce ucide si cand se trezeste, nu isi mai aminteste nimic din ce a facut, inainte sa lesine, iar noaptea are vise violente. El crede ca sunt tot visele acelea cand am fost violati, dar pe el il "violeaza" cei care i-a ucis, privindu-i in ochi. Din cauza asta el cedeaza rapid psihic devenit foarte violent, ii spuse Boo, strangandu-ma usor de mana.
Sus In jos
Ethan

Ethan

MesajSubiect: Re: La Mc bă!   La Mc bă! - Pagina 18 Icon_minitimeMar Apr 27, 2010 11:57 pm

Oftez.
-Si deaia nu vrei sa ma scoti din capul sau?Vrei sa ma omoare si pe mine?il intreb uitandu-ma la Ray.Atat de mult ma urasti?adaug uitandu-ma la el.
Sus In jos
RayRay

RayRay

MesajSubiect: Re: La Mc bă!   La Mc bă! - Pagina 18 Icon_minitimeMier Apr 28, 2010 12:04 am

B: Nu te urasc, doar vreau sa imi raspunzi la intrabarile care ti le-am adresat. De ce ti-e frica sa iubesti din nou? Nu poti iubi toata viata pe cineva mort. Aiden a fost primul din viata ta sau ma insel, dar nu-mi pasa. Eu stiu cum e sa fi iubit, fata de RayRay, dar asta nu inseamna daca iubesc pe altcineva, il tradez pe celalalt. Aiden v-a avea un loc special in inima ta, un loc in care Ray nu v-a putea ajunge, dar nici nu v-a vrea, fiindca el este muult mai intelegator decat mine, tine si Skizzo la un loc. Imi spui de ce?
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: La Mc bă!   La Mc bă! - Pagina 18 Icon_minitime

Sus In jos

La Mc bă!
Sus 
Pagina 18 din 37Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 27 ... 37  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
New Mexico :: New Mexico City :: Fast food.-
Mergi direct la: