New Mexico
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

New Mexico

forum destinat RPG-ului.

AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

La Mc bă!

In jos 
3 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 28 ... 37  Urmatorul
AutorMesaj
Ethan

Ethan

Data de înscriere : 18/04/2010

La Mc bă! - Pagina 19 Empty
MesajSubiect: Re: La Mc bă!   La Mc bă! - Pagina 19 Icon_minitimeMier Apr 28, 2010 12:09 am

-Tocmai ai spus tu!imi retrag privirea de pe el si mi-o mut pe Ray. Ai spus-o si tu ca Aiden a fost ceva special pentru mine!Pe langa faptul ca a fost idolul meu el a fost cel ce ma iubit cel mai mult, nu ma certa niciodata desi faceam numai prostii. El ma iubea asa cum eram si pana la urma am ajuns sa-l iubesc fara sa-mi dau seama. Nu stiu daca poti intelege, adica nu multi inteleg ce naiba indrug eu aici!oftez.Si stiu ca Ray nu va vrea acel loc din inima mea! Dar nu merita sa fie indragostit de mine! Adica multi ma vor mort si daca el va sta pe langa mine il omoara si pe el!
Sus In jos
RayRay

RayRay

Varsta : 32
Localizare : Undeva prin Yakuza

MesajSubiect: Re: La Mc bă!   La Mc bă! - Pagina 19 Icon_minitimeMier Apr 28, 2010 12:12 am

Boo ridica sceptic o spranceana si apoi ofta obosit, parand mai batran de 22 de ani.
B: Sigur s-ar atinge cineva de Ray, cand e fiul fiicei bunicului meu. Vox a fost matusa mea, dar daca sufli o vorba lui piticot ca eu cu el suntem rude de sange, te spintec in doua, il ameninta Boo, privindu-l atent.
Sus In jos
http://perfectenemy.forumgratuit.ro/forum.htm
Ethan

Ethan

MesajSubiect: Re: La Mc bă!   La Mc bă! - Pagina 19 Icon_minitimeMier Apr 28, 2010 12:14 am

-Si a ajuns aici din cauza ca aia nu au fost imformati cine e nu?il intreb sarcastic ridicand o spranceana.
Sus In jos
RayRay

RayRay

MesajSubiect: Re: La Mc bă!   La Mc bă! - Pagina 19 Icon_minitimeMier Apr 28, 2010 12:19 am

B: Exact. El stie doar ce trebuie sa stie, mai ales ca este deschilibrat emotional si psihic. Daca ar mai afla si asta, ar face o criza de nervi si la nebuni cu el. De ce nu-l rogi pe Skizzo sa il convinga sa te uite? Sti... el e tatal lui... poate asculta de el, ii spuse Boo si apoi il striga pe Skizzo.
Sus In jos
Ethan

Ethan

MesajSubiect: Re: La Mc bă!   La Mc bă! - Pagina 19 Icon_minitimeMier Apr 28, 2010 12:43 am

-Parca ziceai ca si tu il influentezi!imi dau ochii peste cap dupa Skizzo intra alarmat in salon.
S:S-a trezit?intreaba rasufland greu
Sus In jos
RayRay

RayRay

MesajSubiect: Re: La Mc bă!   La Mc bă! - Pagina 19 Icon_minitimeMier Apr 28, 2010 12:45 am

B: As vrea eu. Te-am chemat aici sa ai o discutie cu Ethan, privitor la RayRay. Atat va spun, fara sa va ucideti si pistoalele la mine, le spuse Boo, intingand o mana spre Skizzo si alta spre Ethan.
Sus In jos
Ethan

Ethan

MesajSubiect: Re: La Mc bă!   La Mc bă! - Pagina 19 Icon_minitimeMier Apr 28, 2010 12:47 am

Am inceput sa rad.
-Da da sigur!Doar n-oi fi prost sa-ti dau pistolul!
S:Poti cersi cat vrei dar nu vei primi nimic!da Skizzo negativ din cap.
Sus In jos
RayRay

RayRay

MesajSubiect: Re: La Mc bă!   La Mc bă! - Pagina 19 Icon_minitimeMier Apr 28, 2010 12:52 am

B: Va rog eu baieti. Faceti asta pentru piticot de langa mine. Niciodata nu i-a placut sa sta cu mana intinsa si apropo si pe mine ma cheama Ray, le spuse Boo, numele lui real.
Sus In jos
Ethan

Ethan

MesajSubiect: Re: La Mc bă!   La Mc bă! - Pagina 19 Icon_minitimeMier Apr 28, 2010 12:53 am

-Si crezi ca ma impresionezi sau ce?il intreb ridicand o spranceana dar intre timp Skizzo ii dau pistolul si se uita la mine.Ce?il intreb si-mi trage un capac.
S:Mai repede!imi mai trage un capac.
-Da da bine!spun nemultumit si ii dau pistolul. Acum nu-i asa ca-ti iei zborul?ii zic lu Boo zambind inocent.
Sus In jos
RayRay

RayRay

MesajSubiect: Re: La Mc bă!   La Mc bă! - Pagina 19 Icon_minitimeMier Apr 28, 2010 1:01 am

B: Geamul e aproape. Puteti sa zburati pe el si va faceti clatite. Ma rog, sa lasam prostia asta la o parte. Problema de baza. Ce facem cu RayRay, daca nu da in moarte clinica si... ma rog stiti ce se v-a intampla. Cum il puteti face pe pusti sa il uite pe blond? Ii intreba Boo, uitandu-se pe la incarcatoarele pistoalelor.
Sus In jos
Ethan

Ethan

MesajSubiect: Re: La Mc bă!   La Mc bă! - Pagina 19 Icon_minitimeMier Apr 28, 2010 1:04 am

S:ii spunem ca a murit?
-Stiu ca asta vrei dar....e o idee buna!tresar deodata.Ce spui Bobocel?chicotesc.
Sus In jos
RayRay

RayRay

MesajSubiect: Re: La Mc bă!   La Mc bă! - Pagina 19 Icon_minitimeMier Apr 28, 2010 1:08 am

B: Haha, ce amuzant mai esti blondinule, ii spune sarcastic. Nu crede pana nu te vede cu ochii lui si te diseca sa vada exact de ce ai murit. Alta idee stralucita? Ii intreba, uitandu-se atent la mine, fiindca ii se paru ca mi-am miscat buzele.
Sus In jos
Ethan

Ethan

MesajSubiect: Re: La Mc bă!   La Mc bă! - Pagina 19 Icon_minitimeMier Apr 28, 2010 1:09 am

S:Ii spunem ca il uraste si nu mai vrea sa aiba de a face cu el niciodata?intreaba ganditor.
Sus In jos
RayRay

RayRay

MesajSubiect: Re: La Mc bă!   La Mc bă! - Pagina 19 Icon_minitimeMier Apr 28, 2010 1:14 am

B: Daca vrei sa va jucati cu sanatatea lui mintala, n-aveti decat sa il mintit, dar iese urat daca afla, spuse Boo, intorcandu-si ochii de la mine.
Sus In jos
Ethan

Ethan

MesajSubiect: Re: La Mc bă!   La Mc bă! - Pagina 19 Icon_minitimeMier Apr 28, 2010 1:15 am

-Si cum naiba va afla?Imi schimb freza, numele, ma mut din America ca oricum vroiam sa vad si alte parti ale lumii si asa nu va afla!zambesc
Sus In jos
RayRay

RayRay

MesajSubiect: Re: La Mc bă!   La Mc bă! - Pagina 19 Icon_minitimeMier Apr 28, 2010 1:16 am

B: Taticul ce parere are? Il intreba sec pe Skizzo, ridicandu-se de pe pat si veni la capul meu.
Sus In jos
Ethan

Ethan

MesajSubiect: Re: La Mc bă!   La Mc bă! - Pagina 19 Icon_minitimeMier Apr 28, 2010 1:18 am

S:Eu sunt de acord!spune Skizzo. Oricum nu-l mai vreau prin apropriere!spune uitandu-se urat la mine.
-Oricum nu-l mai vreau prin apropriere!il citez pe un ton hazliu si ma apuca de gat.
S:Nu te juca cu mine plodule!imi zice furios privindu-ma in ochi si eu ma uitam la el extrem de calm.
-Sau ce?Ma omori?ii zic ranjind.
Sus In jos
RayRay

RayRay

MesajSubiect: Re: La Mc bă!   La Mc bă! - Pagina 19 Icon_minitimeMier Apr 28, 2010 1:25 am

B: Gura amandoi! Tipa pe ei, Boo si apoi ma atinse usor pe gat.
Muschi gatului mi s-au incordat rapid si eu mi-am intredeschis usor buzele si deschizandu-mi foarte greu ochii.
B: Rasari si stralucesti piticot, imi spuse Boo, zambindu-mi dragastos.
Sus In jos
Ethan

Ethan

MesajSubiect: Re: La Mc bă!   La Mc bă! - Pagina 19 Icon_minitimeMier Apr 28, 2010 1:27 am

Skizzo imi da drumul la gat si se duce la Ray.Cum Skizzo ii statea in fata lui eu ma furisez afara din salon indreptandu-ma spre iesire.
S:Esti bine?Cum te simit?Te doare ceva?Ai nevoie de ceva?incepe skizzo sa-l bombardeze cu intrebari
Sus In jos
RayRay

RayRay

MesajSubiect: Re: La Mc bă!   La Mc bă! - Pagina 19 Icon_minitimeMier Apr 28, 2010 1:35 am

B: Da, te duci dupa Ethan si macar sa ii zica el in fata ca nu il mai vrea si cu asta basta. Nu-l mai bombarda ca nu-i ii place, il repezi Boo si apoi imi dadu cu grija masca de oxigen de pe fata. Spune, ma indemna.
- Ray... unde... sunt? Il intreb pe saten, pe o voce foarte inceata si sparta.
B: Esti in spital. Calmeaza-te te rog, ma ruga el, si ochii sai ii se umezira de la lacrimi.
Sus In jos
Ethan

Ethan

MesajSubiect: Re: La Mc bă!   La Mc bă! - Pagina 19 Icon_minitimeMier Apr 28, 2010 1:39 am

S:Bine!zice Skizzo si fuge dupa mine prinzandu-ma de bluza exact cand eram pe punctul sa ies din spital. Vii si ii spui tu!imi zice tragandu-ma inapoi in salon.
Ma baga in salon si ma duc la Ray.
-Cum te simti?il intreb asezandu-ma langa el.
Sus In jos
RayRay

RayRay

MesajSubiect: Re: La Mc bă!   La Mc bă! - Pagina 19 Icon_minitimeMier Apr 28, 2010 1:54 am

- Ma doare pieptul, ii soptesc. Ce este cu voi toti aici? Ii intreb, atitandu-mi o privire pierduta pe fiercare in parte.
B: Sigur ca te doare, doar ai avut doua gloante in piept si era sa te ia Moartea, popa si groparul, ma rog tu esti Moartea, numai conteaza. Am fost ingrijorati pentru tine, piticot, imi spuse Boo, facandu-ma sa ma instramb usor.
- Numai imi spune piticot si Ethan... Cath e bine? Il intreb, privindu-l in ochi.
Sus In jos
Ethan

Ethan

MesajSubiect: Re: La Mc bă!   La Mc bă! - Pagina 19 Icon_minitimeMier Apr 28, 2010 1:57 am

-Da e bine!zambesc apoi ma ridic si ma duc la Boo. Chiar ii zic acum?ii soptesc.
Sus In jos
RayRay

RayRay

MesajSubiect: Re: La Mc bă!   La Mc bă! - Pagina 19 Icon_minitimeMier Apr 28, 2010 2:00 am

B: Are o stare destul de precara si nu vreau sa il pierd, ii spunem dupa ce iese din spital si sa ne asiguram ca este bine-dispus, ii sopti la ureche, apoi ma privi pe mine. Smechere, acum esti seful mafiei italiene, ca l-ai ucis pe Don Santos, ma anunta bucuros.
- Am ucis un drac, spun si apoi incerc sa imi misc degetele, dar nu pot. Baieti, eu numai am maini, spun deodata alarmat.
Sus In jos
Ethan

Ethan

MesajSubiect: Re: La Mc bă!   La Mc bă! - Pagina 19 Icon_minitimeMier Apr 28, 2010 2:02 am

-Ba ai ma!Dar esti amortit acum!zambesc.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: La Mc bă!   La Mc bă! - Pagina 19 Icon_minitime

Sus In jos

La Mc bă!
Sus 
Pagina 19 din 37Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 28 ... 37  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
New Mexico :: New Mexico City :: Fast food.-
Mergi direct la: